Latest Macedonian News – Makendonski Vesti

СТО ГОДИНИ НА МАКЕДОНСКО-ИЗРАЕЛСКИТЕ ОДНОСИ (37)

ДЕЛ ОД МОНОГРАФИЈАТА „ИЗРАЕЛ И МАКЕДОНИЈА“ НА СЛАВЕ КАТИН Во еден од текстовите на порталот...

ОМД повикува на акција за заштита на правата на Македонците во Грција, Бугарија и Албанија

Обединетата македонска дијаспора ги повика малцинствата да дејствуваат по повод 75-годишнината од...

Телата на ВМРО-ДПМНЕ во следниот период ќе одлучуваат дали ќе учествуваме во техничката влада

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ оцени оти владејачкиот СДСМ ѝ прави штета на државата со неприфаќањето...