Category: Австралија

МИТРОПОЛИТОТ КИРИЛ ГИ ОСВЕТИЛ: МЕСТОТО ЗА ЦРКВАТА „СВ, БОГОРОДИЦА“ ВО ЊУКАСЛ, ЦРКВИТЕ „СВ ДИМИТРИЈА“ ВО ВУЛУНГОНГ И„СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СИДНЕЈ (20)

ДЕЛ ОД МОНОГРАФИЈАТА „МИТРОПОЛИТОТ КИРИЛ“ НА СЛАВЕ КАТИН Останува ден за паметење 25 април 1969...

Read More
Loading

Download our 2023 Directory Online

Macedonian Business Directory