Ако сакате да привлечете добри работи во вашиот живот, мора да си ги повторите овие зборови. Тие се многу наполнети, но мора да верувате и додека ги кажувате.

Понеделник

Подготвен сум и благодарен за фантастичната недела полна со просперитет, среќа, љубов, можности и напредок.

Вторник

Заслужувам, ги привлекувам и примам сега работите и настаните кои се најдобри и поволни за мене.

Среда

Заработувам пари со среќа, радост и леснотија. Носам се повеќе и повеќе добрина на овој свет правејќи го она за што сум платен.

Четврток

Се сакам себеси, ги сакам моите пријатели, го сакам семејството, сакам сè и секого.

Петок

Избирам да станам подобра верзија од себе, да станам подобар пријател, подобра партнерка, подобра мајка, подобро човечко суштество.

Сабота

Фокусиран сум да се сакам и да се почитувам себеси. Сфаќам дека сум божествено суштество со неограничени можности.

Недела

Чувствувам водство, поддршка и љубов. Постигнувам повеќе со леснотија затоа што верувам длабоко.