Целосно македонска продукција, без никаква помош од државата -прва македонска крими-драма серија -инспирирана од вистински настани -наскоро ќе има премиера на Алфа ТВ -режисер и сценарист Јани Бојаџи.

Над 70 актери меѓу кои е речиси целиот крем на македонското актерство: Мони Дамевски, Деан Лилиќ, Јелена Жугиќ, Роберт Вељановски, Владо Јовановски, Александар Микиќ, Кети Дончевска-Илиќ, Маја Љутков, Зоран Љутков, Васил Зафирчев, Горан Стојановски, Ирена Илиевска… -синоќа на Алфа ТВ беше светската промоција на трејлерот во специјалното издание на Вечерното шоу на Богдан Илиевски.