Австралиската глумица Маргот Роби конечно може да здивне и да направи пауза по глобалниот успех на „Барби“ кој и донесе милиони на банкарската сметка.

Таа и нејзиниот сопруг Том деновиве се на грчкиот остров Сифнос, каде што уживаат во времето далеку од светот на шоубизнисот.

Парот беше забележан додека се капе на плажата, е воедно и додека се качува еден од локалните траекти. Иако заработува  милиони, Роби практикува мошне скромен живот.

Margot_Robbie_White_Swimsuit_3.jpg
Margot_Robbie_White_Swimsuit_5.jpg
Margot_Robbie_White_Swimsuit_4.jpg
Margot_Robbie_White_Swimsuit_8.jpg