Папараците на улиците на Лос Фелиз, Калифорнија ги снимија децата на Анџелина Џоли и Бред Пит, Захара, Пакс, Нокс и Шајло, која го украде вниманието со новата фризура. 17-годишната девојка го промени имиџот и сега ја скрати косата.

Тие заедно наминало во блиското кафуле.

Потсетуваме дека поранешните сопружници Џоли и Пит се уште не успеале да се договорат за старателството на нивните шест деца. Двајцата најстари, Медокс и Пакс, веќе не се малолетни, а Захара неодамна наполни 18. Џоли и Пит се караат кој ќе ги одгледа Шајло, Вивиен и Нокс .