Белле Луциа е медицинска сестра од Австралија, а во последно време се усредоточила и на својата манекенска кариера.

На својот Инстаграм профил продолжува да се запознава со бројни пациенти преку коментарите и пораките кои ѝ ги оставаат, а неодоливите фотографии кои ги објавува можете да ги погледнете подоле во галеријата: