Џоан Колинс на 90 години во бикини ужива на базен со нејзиниот петти сопруг Перси Гибсон кој е помлад од неа 32 години.

Спасот од високите летни температури го најдоа во базенот, а актерката изгледа одлично.

-Пиење ледено кафе покрај базен со дамата Џоана Колинс – напишал Гибсон. Џоан неодамна ја објави својата автобиографија “My Unapologetic Diaries” во која откри бројни тајни од приватниот живот, но и од Холивуд.