Актерката и поранешна ѕвезда на филмови за возрасни стапи во брак со својата девојка Џеси Лолес (40) на интимна свадбена церемонија во Лас Вегас на 23 мај.

„Ја најдов личноста со која навистина требаше да бидам засекогаш. Се обидувам да размислам зошто излегував или се мажев со мажи, себично и лошо е да се каже, но мислам дека мојата движечка сила беа моите деца. Сега кога станав навистина се пронајдов себеси, само го прифаќам сето она што го чувствувам внатре и не потиснувам ништо“, изјави Џена за „People“.