Ќерката на Мадона, Лурдес Леон, позната и како Лола, позирала во провокативно издание за американскиот магазин „W“. Таа сподели неколку фотографии на Инстаграм од неодамнешното снимање за потребите на магазинот „W“, во кој зборува за поврзаноста со дискографската куќа „Кемикал Икс“ од Њујорк.
Леон позирала на црвена маса за билјард во проѕирен костим од тантела и црн корсет во комбинација со црни високи потпетици од модниот дизајнер Луботин.

„Во овој град многу се зборува и се критикува. Навистина е лесно да се чувствувате неинспиративно бидејќи сите други се уметници и сите прават сè. Тоа доведува до прашањето: ‘Зошто сум тука? Зошто е ова важно? Зошто е ова релевантно?’“, вели Лурдес.
Според зборовите на основачот на дискографската куќа, на Лурдес ѝ е јасно местото во музиката бидејќи таа создава музика која допира до луѓето и говори сама за себе.