Ќерката на Мадона, Лурдес Леон, се посрамоти на ревијата на Марк Џејкобс во Њујорк.

Лурдес дојде на ревијата точно во 18 часот, кога почнала и кога се затворила влезната врата. Сите останати дошле пред неа, па обезбедувањето не ѝ дозволи на Лурдес да влезе на модната ревија.

Таа и момчето со кое таа пристигна, заедно стоеја пред влезот повеќе од една минута, чекајќи да ја пуштат внатре. Целата ситуација е снимена и споделена на TikTok.

Додека Лурдес се обидувала да влезе, се слушаа минувачи како се обидуваат да им кажат на чуварите која е таа.

„Пуштете ја да влезе, ќерката на Мадона е“, „Не знаете која е“, им рекле минувачите на обезбедувањето, а потоа продолжиле да викаат: „Пуштете ја да влезе“.

На крајот, Лурдес се откажала од влегувањето на ревијата.

Но, Лурдес, која во 2021 година беше прогласена за заштитно лице токму на брендот што имаше модна ревија на која не ја пуштија да влезе, сфатила дека без разлика чија ќерка е, ќе остане пред врата, па се вратила во автомобилот со кој дошла.

Лурдес е најстарото од децата на Мадона, а е од врската на шејачката со актерот Карлос Леон. Пејачката има уште пет деца, од кои четири се посвоени, а со режисерот Гај Ричи го доби синот Роко.