Хулк Хоган (70) бил сведок на сообраќајна несреќа во Клирвотер, Флорида.

Пензионираниот професионален борач спасил тинејџерка која доживеала судар. Нејзиниот автомобил се превртел на покривот, а Хулк и неговиот пријател ја извлекле од автомобилот.

Со него во тоа време се возела и неговата сопруга Скај Дејли (45). “Синоќа ја оставивме вечерата во Тампа.

Видовме автомобил како се превртува пред нас.

Навистина им се восхитувам на мојот сопруг Хулк Хоган и на мојот добар пријател Џејк Раск што скокнаа во акција”, објави Скај на Фејсбук.