Синот на поранешната водителка Хелена Роза, Тиан, славеше роденден. Тиан наполни шест години, па Роза и нејзиниот сопруг Игор, му организираа забава во скопски ресторан.

Роденденска торта и балони во разни бои имало на забавата за Тиан.

На роденденот била и нејзината сестра Ребека и нивната мајка.

Поранешната македонска водителка, по пауза од четири години дојде во Македонија. Инаку таа заедно со нејзиниот сопруг Игор, ќерката Кијара и синот Тиан живеат во Нов Зеланд.