Германската манекенка Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц се фотографирани на патување во Венеција. Тие се уловени во гондола во која познатата двојка разменува бакнежи.

Манекенката е облечена во црн фустан, а она што привлекува внимание е црниот чипкаст чадор за сонце.

Хајди Клум ќе влезе во шестата деценија од животот, но изгледа неверојатно младолико. Таа на социјалните мрежи редовно објавува провокативни фотографии и се уште привлекува огромно внимание.