Грчките медиуми јавуваат за нови апсења, овојпат на навивачи на Динамо Загреб кои ноќеска со брод сакале да избегаат во Италија.

Многу хрватски хулигани се уаспени, а тие што не се бараат начини како да избегаат од Грција. Засега не им оди најдобро.

Во текот на ноќта, грчката полиција фатила петмина навивачи на Динамо Загреб кои сакале со брод да отпатуваат во Италија. 

Тие веднаш биле однесени најблиската полиција каде биле испрашувани, а потоа префрлени во Атина.