Македонската пејачка Антониа Гиговска викендов се омажи со нејзиното момче и татко на идното дете, Роберт Спасенцовски – Џокер.

30.4.2023. Официјално венчани, пишува пејачката под фотографиите.

Антониа oдбра тесна венчаница од чипка со долги ракави, а младоженецот кафеаво одело со патики.