На влезот на Ниш се запали автобус на „Ниш Експрес“. Пукнала гумата на автобусот, по што за неколку минути изгоре целиот. Автобусот патувал во правец Скопје-Белград со Ниш како попатна станица, пренесува Прес24.

Во автобусот имало само осум патници, сите се евакуирани и нема повредени лица.