Антониа Гиговска брои ситно до породувањето. Таа откри дека чека син, а неодмна се појави и настан во впечатлива комбинација.

„Долго време без високи потпетици, но издржав машки…“ – стоеше на нејзината објава за роденденот на „Убавина и здравје“.

Пејачката на настанот се облече во шарен, плетен мини фустан и јакна, а сето тоа го комплетираше со високите потпетици на врзување во црна боја.

Антониа  го привлекува вниманието на јавнсота, и предходно и сега кога е во поодмината бреемност и со својот сопруг го чекаат првото дете.