Познатите дами со години покажуваат колку предизвикувачки можат да изгледаат во „машки костум“. На почетокот тоа беа основните кроеви на панталоните и јакните, најслични на оние што секогаш ги носеше посилниот пол.
Денеска можат да се комбинираат на безброј начини и да покажат заводливост. Во последните сезони смелите дами носеа само долна облека и ефикасен накит под јакните.
Проѕирните свилени кошули се исто така одличен избор.