Се чини дека Тревис Келси, американскиот фудбалер кој според гласините наскоро планира да ја запроси, не е единствениот кој е „луд“ по познатата музичарка Тејлор Свифт.

Се вели дека бездомник од Њујорк има големи симпатии кон неа, а неодамна се обидел да влезе во нејзината зграда, но бил спречен од полицијата.

Имено, средовечниот маж е уапсен на повик на соседите кои го обвиниле осомничениот дека повеќе од еден месец се вртел околу нивната зграда во Трибека, каде живее познатата пејачка.

Наводно, неколку пати се обиделе да го избркаат од населбата, но тој упорно со денови, без збор, шетал околу зградата згрбавен, пушел цигара по цигара и гледал во влезот.