Парис Хилтон (43) и нејзиниот сопруг Картер Реум одговориле на прашањето зошто се уште не ја покажуваат својата четиримесечна ќерка Лондон на социјалните мрежи.

„Сè уште не сме подготвени да го споделиме со светот“, напиша Картер на Инстаграм како одговор на прашање на следбеник.

„Но, таа е симпатична и изгледа како мама“, додала 43-годишникот, кој со богатата наследничка го има синот Феникс. Парис и претходно изјави дека сака да го задржи својот семеен живот приватен што е можно подолго.

„Толку долго споделував сè со светот. Ова е прв пат нешто да е само мое и сакам да остане така што е можно подолго”, рекла таа еднаш.