Мала е Италија за радоста на македонскиот музичар Павле („Мала Италија“ проект со кој се прослави Камилоски).

Павле и неговата избраничка, убавата планинарка Ирина Дишовска, станаа родители за првпат. Ирина донесе на свет машко детенце, а го крстија Јосиф.

Павле и Ирина позираа од прозорецот на Клиниката (ГАК) покажувајќи ја својата љубов.

Среќниот татко едвај чека да си ги собере дома жена си и детенцето.

Потсетуваме, Павле и Ирина се венчаа во февруари оваа година. Ирина тогаш веќе можеше да се пофали со мало стомаче.