Стојанче Ангелов, директорот на ЦУК во летното издание на „Клик Плус“ на ТВ21 кажа дека очекува институциите да го најдат човекот кој вееше знаме на голема Албанија и да се снакционира.

„Видете какви реакции предизвика веењето на знаме со Голема Албанија. Јас очекувам институциите да го пронајдат лицето и да го санкционираат. Тоа ме иритира и мене како Македонец, во мојата земја да се вее такво знаме“, рече Ангелов.