Пејачот Огнен Здравковски деновиве е во Египет каде го снима спотот за новата песна „Километрима“. Песната е на српски јазик, а ја напиша Мира Мијатовиќ. Композитор е Сашко Николиќ од Ссрбија, а аранжманот е на Аца Крсмановиќ. Спотот е во режија на Гордан Божиновски од „Урбан рекордс“.

Огнен со Николиќ сработуваше и за песната „Душа“, а планираат и во иднина да работат заедно. За потсетување, спотот ќе биде промовиран во Скопје, но и во Белград, а телевизиска премиера ќе има и на телевизите на „Гранд“, каде Огнен е ексклузивец.