Поранешната пејачка Ноне Неделковска се пофали со нов имиџ. Таа објави фотографија на Инстаграм со шишки.

„Дозволете ми да ви го одвлечам вниманието со моите крупни кафени очи и полни мисли“, напиша Ноне како објаснување на сликата.

Инаку пејачката со години работи на брод и постојано објавува фотографии од различни градови и држави кои ги посетува, а неодамна таа се врати дома во нејзиот роден Велес.