Жените и мажите секогаш ќе останат мистерија еден за друг. Без разлика колку епизоди од Сексот и градот или опкружувањето гледаме, никогаш нема да можеме целосно да го разбереме спротивниот пол. Можеби тоа е една од причините поради кои има толку многу погрешни стереотипи за жените. Мислиме дека е време мажите да престанат да веруваме дека ние…

Имаат само емотивен секс

Жените не се заљубуваат во секој маж со кој спијат. И можат да имаат секс без обврски исто како и мажите.

Мислат само на човекот со кој имаат секс

И жените имаат еротски фантазии кои вклучуваат познати (или не толку познати) мажи. И нема ништо лошо во тоа.

Се однесуваат лошо секогаш кога имаат менструација

Да, во овој период од месецот се малку почувствителни и раздразливи, но не секогаш. Значи, ако се лути на вас, тоа не е затоа што им се допаѓа, туку можеби затоа што вие сте виновни.

Бараат богати мажи

Додека некои жени можеби бараат богати мажи, многумина од жените не се заинтересирани за дебели паричници и скапи автомобили. Не велиме дека парите не се важни, но дефинитивно не е најважната работа во љубовта.

Си разменуваат вибратори и други секс играчки

Ова е толку одвратно што нема потреба да се коментира.

Избегнуваат калории по секоја цена

Некои жени сакаат да јадат и не им е грижа дали мислите дека се буцкасти или дебели. Ја сакаат храната речиси исто како и мажите и немаат намера да се изгладнуваат за да изгледаат како моделите и ѕвездите кон кои се стремат повеќето мажи. Затоа што има и такви господа кои сакаат полнички дами.

Мислат дека секој е ЧОВЕКОТ на нивниот живот

Жените, не почнуваат да сонуваат за венчаници и бебиња по првиот состанок. Жените се рационални суштества и многу пати однапред знаат дали треба да бидат со некого или не. И не очекуваат секој маж со кој излегуваат да стане нивни иден сопруг.

Ги мразат сите други жени

Во женската природа е да се биде склон кон озборувања, фалење и завист, но тоа не значи дека ги мразат сите жени освен себе. Не мразат некого поради неговиот пол, туку поради работите што ги прави или кажува.