Понекогаш единственото нешто што Ви треба е некој или нешто да Ве поттурне кон патеката на Вашите цели и соништа. Повелете доза на енергија и супер инспирација:

Изградете ги Вашите соништа пред некој да Ве вработи за да ги изградите нивните.

Најдобрата одмазда е огромен успех.

Никогаш не престанувајте да бидете тоа што сте, правете го она што сте го наумиле, а успехот полека и милно ќе ја гали Вашата душа.

Не морате да бидете во најдобро светло за да почнете, но морате да почнете за да се доведете во најдобро издание.