За почеток, вашиот пријател постојано поставува прашања за други момци.
Исто така, луѓето околу вас генерално мислат дека вие двајца сте пар. Вашиот пријател може да ги даде тие вибрации и можеби дури и да се однесува како да сте вистински пар! Притоа излегувате како да сте пар, односно тој секогаш ве замолува да излезете и да бидете сами.
Вашиот пријател често ве гушка, долго и страсно, но никогаш не спомнува други девојки. Никогаш не спомнува други девојки затоа што нема други девојки освен тебе. Зарем не е чудно што до денес не може да најде девојка?
Да не заборавиме да напоменеме дека веројатно постојано ви се јавува, и дека постојано ви праќа смс пораки или редовно објавува на социјалните мрежи.
И кога е тешко – тука е, секогаш тука да ве поддржи и расположи ако е потребно. Тој само знае што да направи за да се чувствувате подобро!