Младоженец од Австралија во својот говор му се обрати на таткото на невестата, заблагодарувајќи му се за „најдобриот подарок“, а видео од реакцијата на таткото стана вирално.
„Сакам особено да му се заблагодарам на Пит, за најдобриот подарок од сите, твојата ќерка…“, рекол младоженецот и по пауза додал: „…Кој едвај чекам да го одвиткам подоцна“.
Гостите се насмеале, а таткото на невестата станал од столот и ја прифатил шегата гледајќи наоколу со неверување. Потоа зел голема голтка пиво и рекол „Никој не сака да го слушне тоа“ додека ги покрива ушите со раце додека гостите продолжија да се смеат.
Клипот собра повеќе од 608 илјади прегледи и повеќе од 45 илјади лајкови.
„Младоженецот мора да има добри односи со таткото на невестата“, „Добро ја прифати шегата“ и „Имам ќерка и никогаш не сакам да ги слушнам тие зборови“, се само дел од многуте коментари под видеото.