Македонскиот шоумен, актер, музичар и писател Игор Џамбазов објави на Инстаграм дека гради куќа во Дојран каде што претстојува подолго време.

„Работа во тек“, напишал Џамбазов, а на сликата се гледа дека тој гради куќа во Дојран со ептен убав поглед.

„Газда Игор Џамбазов нова куќа што прави. Кога мајсторите ќе го завршат кровот, ќе донесам крпа и кошула“, напишал неговиот пријател и ја сподели сликата.

На фотографиите се гледа дека вилата на Игор ќе биде ептен пространа, а актерот ќе ужива во убавиот поглед.