После толку години, двајцата пејачи ги израдуваа обожавателите…

Ламбе Алабаковски и Раде Врчаковски Врчак запеаа заедно.

Двајцата на иста свадба, ги фатија микрофоните во раце и направија спектакл пеејќи ја песната „Спасете ме другари“ .

„Моите молитви се остварија фала Ти Боже вчера тоа ми се потврди ! Верувам дека човекот се враќа во полн и поголем сјај! И да испишиме уште едно време и ера на Македонската сцена и музика“ – напиша Ламбе под видеото кое се шири со молскавична брзина на социјалните мрежи.

Очекувани беа и коментарите, дека е време за ваков настап на стадио. Дел од коментарите се за Врчак да се врати на музичката сцена.