Клер Дејнс и Хју Денси ќе го дочекаат своето трето заедничко дете.

Претставник на двајцата актери потврди за магазинот „Пипл“ дека се подготвени да го прошират своето потомство.

Ѕвездата на „Мали жени“(43) и ѕвездата на Downton Abbey: A New Era (47) веќе се родители на синовите Сајрус Мајкл Кристофер (10) и на четиригодишниот Роуан.

Кога го очекуваше своето второ дете, Клер откри дека планира да направи пауза од снимање филмови.