Малечкиот Ем Џеј (синот на Сузан и Мајк) денес е возрасен заводник, полничката Хуанита (ќерката на Габи и Карлос) порасна во убавица – како изгледаат децата од „Очајни домаќинки“ речиси 2 децении подоцна?

„Очајни домаќинки“ е позната американска ТВ серија, која кај нас за првпат се емитуваше во 2005-та година на А1 телевизија.

Речиси нема некој што барем еднаш не се запознал со животите на 5-те жени кои живеат на Вистерија Лејн и секојдневието им е исполнето со секакви драми, проблеми и мистерии.

Но, актерите кои тогаш ги глумеа децата на овие жени, денес се веќе пораснати и речиси целосно променети.

Во продолжение погледнете колку се променија децата од оваа хит-серија која и до ден-денес се емитува на некои филмски канали:

Џули, ќерката на Сузан Маер

Ем Џеј, синот на Сузан и Мајк Делфино

Ендру, синот на Бри Ван де Камп

Престон и Портер Скаво, близнаците на Линет и Том

Хуанита, ќерката на Габриела и Карлос Солис

Пени Скаво, ќерката на Линет и Том

Кајла, ќерката на Том Скаво

Грејс, биолошката ќерка на Габи и Карлос

Зек, синот на Пол Јанг