1.200 кутии „дијазепам“ повеќе препишани вчера за разлика од ист датум минатата година. За ова алармираше д-р Ненад Лазаров. 

Зошто Македонците стануваат „нација на антидепресиви“?

– За крај на денот 16.900 кутии Диазепам. Лани на ист датум 15.700. Не е изненадување плус кутии, тажно е што старее популација во токсично општество, а ние во немоќ не ја менуваме медицината, само на политичарите им одговара, сподели вчера познатиот доктор на својот фејсбук профил.