Пријавувањето на секоја апликација за запознавање и пополнувањето на вашиот распоред со датуми за секоја ноќ во неделата не е секогаш најефикасната стратегија кога станува збор за наоѓање на вашата сродна душа… всушност, понекогаш е подобро да излезете од играта. дознајте што точно сакате.

Трајната љубов не е само прашање на наоѓање на вистинската личност; се работи за тоа да се биде со вистинската личност за вас . За жал, повеќето луѓе се толку зафатени со првото што целосно го игнорираат второто.

Постојано и одново се наоѓате во иста ситуација

Ако истата приказна постојано се повторува во вашиот живот, тоа е знак дека треба да престанете да правите што и да правите и да сфатите каде грешите. Понекогаш имаме навика да бркаме ист тип на мажи кои не сакаат или кои едноставно не можат да се обврзат.Овој тип на врска ќе се развие на ист начин и повторно ќе ви го скрши срцето.

Постојано треба да ви се додворуваат

Да се ​​биде допаднат и сакан е убаво чувство, но понекогаш станува дрога која постојано ни е потребна за да го храниме нашето его. Но, да се биде посакуван од мажите не е вистинска самодоверба. Најдобро е, доколку чувствувате дека машкото внимание станува витално за вашата ментална состојба, да престанете со секакви средби со посилниот пол и да барате каде е проблемот со вашата личност.

Фиксирани сте за бившиот

Некои жени сметаат дека излегувањето со други мажи им помага да заборават на бившиот. Не можете да залечите дупка од куршум со фластер. Ако сè уште не сте ја преболеле старата врска, треба да откриете која е вистинската причина.

Се чувствувате незадоволни од вашиот живот

Една голема тајна што повеќето луѓе не ја сфаќаат: среќата не е нешто што го добивате од врската; тоа е нешто што го внесувате во вашата врска. Многу луѓе имаат очекување дека врската е делот што недостасува и ќе го направи нивниот живот целосен. Со оглед на начинот на кој филмовите ја прикажуваат љубовта, не е изненадување што многумина од нас ја прифатија оваа заблуда.

Се чувствувате збунето

Запознавањето ни ги буди емоциите, ги активира нашите несигурности и стравови и може да нè натера да се фиксираме на тоа како се чувствува другата личност, а не како се чувствуваме ние. За да излегувате со мажи, треба да бидете целосно свесни за себе и како се чувствувате, бидејќи во спротивно можете целосно да го изгубите фокусот на тоа што сте.