Влатко Стефановски, Дадо Топиќ и Раде Шербеџија се заедно на Бриони во Хрватска. Оттаму споделија и заедничка фотографија за која Влатко напиша: Лошо друштво на Бриони.

Три легенди на едно место, коментираат на социјалните мрежи. Влатко пред некој ден доби Орден за заслуги со „Леб и сол“, Шербеџија славеше 77.роденден, а Топиќ неодамна имаше концерт во Скопје.