По помалку од еден месец, Лоба и саканиот Ѓорѓи повторно на скијање на Копаоник, овојпат во ски опрема во тон.

Викторија Лоба речиси секоја година традиционално оди на скијање на Копаоник, па така беше и годинава во јануари кога со сопругот Ѓорѓи го посети овој српски ски центар.

Но, Лоба и саканиот очигледно се вистински вљубеници во скијањето, па и месец февруари го искористија за посета на оваа дестинација.

Периодов тие уживаат таму, а позираа и облечени во скијачи одела.