Уште еден фото доказ дека луѓето се претставуваат лажно на Инстаграм… Фитнес инфлуенсерка од Австралија на папарацо фотки од реалноста на настан на Forbes изгледа сосема поинаку отколку на Инстаграм.

Тами Хемброу (28) e фитнес инфлуенсерка од Австралија која има речиси 16 милиони следбеници на Инстаграм, пред кои како најсилен атрибут го претставува нејзиниот задник.

Тами на фотографиите изгледа навистина впечатливо, но папарацо фотографите откако ја фотографираа на настанот „Forbes Business Summit“ направија споредба и открија дека ситуацијата во реалноста не е таква како што е на Инстаграм.